azizielias featured

Aku

2:29 PTGAzizi


Assalamualaikum....untuk coretan kali ni, aku nak ceritakan tentang satu benda yang tak pernah sama skali aku duga. may be it's nothing 2 u but its to precious 4 me. semua orang nak masuk u....macam tu jugak aku. Kita tanamkan azam ni sejak dari kita kecik lagi kan...tapi as a human being, there is nothing we can get it klo dah di takdirkan kita tak dapat. Namun kita masih boleh berdoa dan berharap dariNYA yang maha esa. aku pernah kecewa masa UPSR sebab target tak sampai, PMR pun mcm tu jugak....di tambah dengan result SPM yang so disgusting...tapi salah sendiri jugak, maen banyak. tapi perjuangan tak terhenti di situ ja....niat di hati nak amek dip tapi tu la, banyak masalah so amek STAM. Hari berganti hari, setelah hampir setahun berlalu akhirnya habis jugak. Apa yang di nanti-nanti, mengharapkan satu sinar yang aku sendiri tak tau. habis je STAM, aku g keje sambilan dekat kedai Nasi Ayam Periuk Besar (http://www.nasiayamperiukbesar.com/). almost 6 month jugak la keje kat situ.....to be continue

You Might Also Like

0 ulasan