azizielias instinct

Suwar Kenangan....

10:35 PTGAzizi


Hasmadi....our former group members. kami sentiasa doakan kejayaan enta....klo nak join, any time bleh('',)


Ni masa kat KUKUM. Anyway this is our second time experience
banyak lagi kena blaja mase ni. tp alhamdulillah sbb dapat masuk final dan jd top 7 dari 18 IPTA yang masuk betanding...


haa...yang mcam group nasyid kebangsaan ni masa kat KLIUC


sempat lagi pose sblum show...masa ni nak buat show untuk c-fest (convocation festival) yang ke-4 USIM.


i will not simply forget this night forever sbb this is the worse & worse show. dah la Datuk NC datang. yang peliknya, tiap kali Datuk NC datang mesti ade slack punya, time ada slack mesti Datuk NC datang....mmmm, tak tau la.


cuba cari muka aku dalam tu...takde kan...waaaaaa!! :'( sedih. sebabnya tak dapat g Indon ngan diorang, buat show kat Universitas Malang. kes tak bleh buat pasport skali sbb mase tu kat Pangkor. takpa, takdak rezeki...

You Might Also Like

0 ulasan