azizielias featured

Ku sangka Panas ditengahhari rupanya hujan Tak henti2

9:56 PGAzizi




Bismillahirrahmanirrahim

Assalamualaikum dan salam sejahtera...ari ni ari kames, 14 februari 2008. klo orang barat, tarikh ari ni diorang sambut ari valentine day tapi org kt pun ade jgk yang nak jd mcm diorang sambut benda2 mcm ni. by d way, aku nak wish EPI BESDAY to my cousin, syahizam bin Aziz. Smoga sentiasa di bawah payungan Ilahi, murah rezeki dan panjang umo hendaknya. 

Ari ni, takde kelas, so bleh la dtg lepak2 kat kampus update blog ni. skang ni klas 3 ari je, kira 4 ari cuti la. tapi tu dalam jadual, yang realitinya bkan mcm tu slalu. kdg2 klas 2 ari cuti 5 ari....hehe, buat cuti sndiri (di larang meniru sikap ini...hanya untuk org2 yang pakar sahaja('',)). pagi smalam area pkul 2pg mcm tu la, aku memulakan tugs aku sbagi seorang plajar dgan menyiapkan slide presentation yang aku kena bentang pada pkul 11pg ari yang sama. buat skjap je, siap aku g stadium tgk member FEM (fakulti ekonomi muamalat) pasang banting untuk program ICEPS diorang. pastu, g mlepak minum2 smpai la pkl 4pg. 

Bile balik, mula la dah tak bleh nak tido...ape lagi, tgk citer la. takde angin takde ribut, ntah tetibe badan aku ni rase lemah sgt mcm ade angin je dalam perut ni. ape lagi, klepet terus. i try to sleep, try n try at last tido jgk. bile tibe waktu untuk ke kelas, my pren, sof pun kejut aku tapi badan aku ni tak membenarkan aku bangun..ish2. malas betul badan aku ni. oleh sbb itu aku tak dapat la nak present...so, masalah tak settle lagi. thats why i wrote Ku sangka Panas ditengahhari rupanya hujan Tak henti2. 

kita sbg manusia ni bleh mrancang je, Allah yang menentukan. prngatan kpd kwn2 dan aku sndiri, if we had planned 2 do sumtin, we have 2 remember that it is not d final result sbb ianya takkan terlaksana until its done.

You Might Also Like

0 ulasan