azizielias

Peristiwa 11-16 Februari

6:26 PTGAzizi


Bada'tu bi bismillahirrahmanirrahim (tringat kat member2 klo nak present ke, debate ke..mesti mula mcm tu). mmmm....bermula ari ni until d end of d week, kpala otakku akan snentiasa beroperasi....aduhhhhh. dah lama tak rasa mcm ni. kali terakhir rasa mcm ni ms degree dulu. klo time free, free sgt smpai tahap boring yang gaban2 tp klo datang time sibuk, serabut kepala otak ni. minggu ni aku kena present utk klas sir arif, cadang nak wat tajuk related with incest sbb kena buat tajuk2 yang berkaitan dengan jenayah syariah tapi tak tau nak wat tajuk ape...mmmmm. pastu plak mane dengan nak training untuk show hjung mggu ni. hopefully, everything will be ok('',). innallahamaa'na.

You Might Also Like

0 ulasan