azizielias

Kucing oh Kucing

9:33 PTGAzizi

Bismillahirrahmanirrahim....

Salam buat akh dan akhowat suma...stelah sekian lame, aku bersyukur ke hadrat ilahi sbb dapat jgk menjenguk2 dan mengupdate blog ni. lebih kurang dua bulan lebih jgk, blog ni terbiar mcm tu je. Anyway, tanggal 16 Mac 2007 lebih kurang pukul 6.00 petang, aku telah terlibat dalam kemalangan gara2 nak mengelak dari seekor kucing yang tetiba melintas tanpa melihat kiri dan kanan dulu...mesti makan dia tak ajar melintas.... akibatnya, aku terlantar kat umah dah dekat sebulan sbb tulang kaki aku patah, so far kaki aku tak heal2 lagi tapi alhamdulillah bleh jgk update blog ni.

You Might Also Like

0 ulasan