azizielias

BLACK 16

10:16 PGAzizi


Bismillahirrahmanirrahim.....
Salam buat teman-teman dan kenalan-kenalan semua. di hArap2 sihat2 slalu hendaknya. aku dah lama tak post entry yang baru....so, ade pluang n kelapangan ni bleh la nak update blog ni. smalam 16 aribulan genaplah dua bulan peristiwa hitam yang telah menimpa kat diri aku ni sbb tu la tajuknya BLACK 16 (bukan BLACK14 ye, takde kena mengena ('',) ). kadang2 tu kita tak mintak pun satu2 benda tu tapi klo nak kena, kena jgk....apa yang penting ssbg hamba DIA, kita kena pasrah dan redha atas segala ketentuan DIA. may be ada hikmah di sbalik semua tu. ape2 pun, thanks to HIM....aku dah sembuh dah.
Masa aku telantar xcident aritu, sempat la jgk buat lagu. nak isi masa lapang la kononnya. aku buat lagu je tapi my pren Saff one yang buat lirik. baru complete satu lagu n aku dah up load dah kat dalam blog ni, dgr kat MY OWN RECORDING tajuk dia Perjalananku. ada2 apa2 komen just lontarkan ja....aku trima.
Salam....

You Might Also Like

0 ulasan