instinct

KISAS & Konti IKIM.fm

6:16 PGAzizi

بسم اللـــه الرحمن الرحيم

salam semua...mmm, dah lama aku tak update blog ni. lebih kurang sebulan jgk la...any way untuk tatapan kali ni. aku nak share beberapa peristiwa yang tlah aku lalui...hehe. yang penting its a sweet memory...Alhamdulillah('',)


زيارة أخويــة الى كيساس
(KISAS)
Sifu debat arab KISAS_Akh Saff One

> KISAS...Kolej Islam Sultan Alam Shah, Klang, sebuah sebuah skolah cluster yang mmg dah tersohor sejak sekian lama. ramai sahabat-sahabat aku dr sana tp aku bukan skolah situ pun, hehe.

> 7 sampai 9 aribulan lpas, berpeluang g KISAS siap tido situ lagi. sahabat aku saff-one ajak g sana sbb dia nak latih adik2 debater untuk pertandingan debat antara skolah2 kat USIM pd 14 smpai17 aribulan. aku pun on je...bleh gak jalan2. turut sama masa tu Aqmal...siap tak g keje lagi..ish..ish..

>Ape2 pun tahniah buat debater2 Arab kisas, Adik Jayyid yang sentiasa jayyid ('',), adik Naufal , Adik Aisyah Abas ngan Adik Aisyah Ramli...u all d best. aku tgk diorang ni mmg talented sgt2, masing2 ada kelebihan masing2 and actually aku kagum dgn diorang sbb penguasaan diorang dalam b.Arab sgt membanggakan. aku sendiri tak mampu nak menguasai b.Arab ms usia diorang tu.
> d important thing, congrate to Saffone sbb bejaya train diorang w'pun dalam jangka masa yang singkat sgt...Mabruk!!
FINAL: KISAS VS SMA FALAHIYAH, KELANTAN
WINNER: KISAS
BEST DEBATER: ADIK JAYYID (KISAS)

..............end 4 first chApter..............

INSTINCT ke konti IKIM



> 20 Jun 2008
>Program Sembang Pagi bersama DJ Razak
>Cuma kami berempat ja yang hadir..aku, Aqmal, Farid n Zali. Zariff tak dapat datang sbb ada urusan, madier plak kat melaka sbb keje kat sana.
>cuak jugak sbb first time on air...tp cuak2 pun mcm nak pecah jgk konti tu dibuatnya...Happening jgk la. mana taknya sbb keje gelak ja.
>Thanks to Ikim 4 d invitation especially to DJ RAZAK ('',)

...............The End.............

You Might Also Like

0 ulasan