ALSP

9:08 PTGAzizi

Bismillahirrahmanirrahim
Salam buat semua....
> Tanggal 6 Julai 2008 jam 5.00 ptg selesai lah sudah program pemantapan bahasa untuk pelajar2 baru di USIM.
> ni kali ke-4 aku bertndak sbagai mursyid or Fasi bagi program tersebut.
> utuk kali ni, aku dapat pelajar2 dr fakulti ekonomi dan muamalat n Fakulti Syariah dan Undang2.....sepanjang 3 ari program berlansung, semua perjalanan kelas bergntung kpd modul yang telah disediakan oleh pihak Univrsiti. Bagi pndangan aku, program ni ada baiknya sbb ia dapat menarik minat untuk lebh mendalami B.Arab. secara tak lansung pelajar dan Fasi2 dapat tambah lagi ilmu brkaitan B.Arab ni. Kadang2 tu kesal la jgk sbb ada sesetgh student tu merasakan program ni st bebanan. aku akui mmg memenatkan sbb diorang takde rest lansung semnjak mula2 daftar aritu tapi its based on my own xperience. km dulu takde pluang nak ada program2 mcm ni. so, mmg memenatkan tp berbaloi.
> student2 aku utk kali ni sumanya 32 org...7 org laki n d res is pompuan (mintak maap la tak bleh nak state nama, ramai sgt). dari mula smpai abes, kelas sntiasa happning...walaupun penat sgt sbnarnya tp tak trasa sbb asyk gelak ja ('',)....korang suma mmg best...ahsantum kullukum.
> lagi skali aku ingn memohon maaf sekiranya sepanjang program ada tersalah bhs ke terkutuk sape2 ke, terperli sape2 ke or ape2 yang d bad thinglah....ana mohon maaf dr ujung rambut smpai ujung kaki...jgn serik dgn ana ek...(tak ingat nak tgkap gmbar ramai2. klo tak bleh letak dalam blog ni)
> akhir kalam....jangan brhnti dr blajar bhs arab ni sbb ia st kerugian yg besar sgt n tak rugi pun klo kt suma blajar bhs al-quran ni...
> Wassalam
...........The End.........

You Might Also Like

0 ulasan