Arabic Language Support Program 2 (2008)

1:25 PTGAzizi


Assalamualaikum buat teman2 sekalian....
>Fisrtly, aku merafa'kan kesyukuran kepadaNYA yang Esa sbb bagi lagi aku kemampuan untuk post entry yang baru plak.
>mesti ade yang tertanye2, yang kat atas tu gambar ape kan...klo teman2 nak tau tu gambar Pelajar Fakulti Sains & Teknologi USIM yang juga merupakan student2 aku masa program ALSP baru2 ni. Program yang bermula sabtu lepas dan tamat pada ari rabu, smalam la...adalah bertujuan untuk untuk memperkuatkan lagi penggunaan bahasa arab dikalangan mahasiswa khususnya mahasisa USIM.
>so far, aku enjoy dgn student2 aku...seronok melayan karenah diorang. mcm2 perangai ade...('',). bila tgk telatah diorang, teringat ms zaman dok mengaji dulu...tringat kat kawan2...huhu
>baru tadi aku baca entry salah seorang akhowat, kenalan maya aku. dalam entry dia tu, tajuknya sahabat oh sahabat maya...abes dia letak nama2 sahabat dia, sekali aku pun ade...terharu rasa. syukron ya ukht. klo xpercaye teman2 bleh tgk kat link , nama di JULIA. bleh la klo nak jengok2 tgk ('',)

You Might Also Like

0 ulasan