instinct

Aku Bukak Bisnes N Album ke-2 Instinct

5:49 PGAzizi



Assalamualaikum....

Diharapkan teman2 semua sihat walafiat. mmg dah terlalu lama x update blog ni. mmm...fisrt skali sbb susah nak online sbb xde masa nak g cc. Tp alhamdulillah, insyaallah lpas ni bleh la nak bergiat blik dalam kancah blogger ni ('',). Buat teman2 semua, aku skang dah bukak sebuah kedai printing kat Taman Melawati, wat bisnes kecil2an. So, klo la ade job ape2 ke, jgn la segan2 nak bagi tau ek ('',).

Buat peminat2 nasyeed Malaya, Instinct akan muncul dengan sebuah lagi album yang juga merupakan album kedua selepas album "Kaulah Permata". Iftitah adalah nama yang telah disepakati bagi album kedua ni. Konsep dan genre bagi album yang kedua ni masih lagi sama, berkonsepkan Pop Tradisional. So, Nanti2kan lah ek....Instinct masih lagi menggunakan pendekatan untuk menjual secara online, yakni...memesan melalui laman pesanan cd yang terdapat di Web Instinct. Insyaallah, Instinct akan berusaha untuk menggunakan pembayaran secara online sbb banyak sgt permintaan untuk buat bayaran secara online. so, lpas ni lebih mudah lagi la ('',).


You Might Also Like

2 ulasan

  1. wah,mabruk ustaz! dah bukak perniagaan pulak ye. apa nama kedai printing tu?

    BalasPadam
  2. ya membeli melalui online lebih mudah, cepat dan senang! Even sy sendiri shopping melalui alam maya sahaja. Huhu bezanya dulu n skrg.

    BalasPadam