AT LAST...

6:17 PGAzizi

Assalamualaikum suma....agak lama dan sememangnya lama aku x masukkan entry baru dlm blog ni. Bkan dah ilang semangat untuk menulis cuma xberksempatan utk buat sedemikian. So dikesempatan ini aku nak kongsi sket la dgn kwn2 st dr apa yg dah brlaku sepanjang xde entry yang baru....Buat pertama kali dalam sejarah idup aku, dapat jgk aku ke luar negara...SINGAPORE, mmg jiran je tp consider as luar negara jgk kan....hehe. aku pegi 14 Mac lpas ngan NOWSEEHEART, diorang ade show kat sane sempena majlis sambutan Maulidurrasul. Program tu diadakan kat Singapore Expo, ala2 mcm KUALA LUMPUR CONVENTION CENTRE mcm tu la, ade hall bsr dan bnyk. APe yg menarikny sambutan Umat2 ISlam kat sane so amazing, Subhanallah. 15ribu org dtg meraikan majlis tersebut...bkan prgram anjran kerajaan tp orang perseorangan dan masyarakat Islam setempat memberikan komitmen yg amat tinggi sekali....Insyaallah klo ade kelapangan masa, aku akan msukan entry yg baru
plak. So, kat bwh ni ade la sket gmba utk tatapan kwn2 suma...












You Might Also Like

1 ulasan

  1. Memang susah nak tengok suasana cam ni kat malaysia kecuali kalo kat konsert yang melalaikan... hu..hu..hu...

    BalasPadam