VIRUS

8:09 PGAzizi


Huhu...ni bkn virus HIV ke ape ke, ni virus xbleh tido...xtau la ape nak jd kat aku ni, org malam2 tido aku berjaga, sampai kwn2 univrsiti dulu pggil aku ashabul kahfi la sbb ska tido siang mlm jage. mmm...aku dah cuba nak ubah blik tp mmg payah la...bleh la 2 3 ari pastu jd blik. Member2 slalu tny, "hang buat apa mlm2 tu dah x tdoq" aku jwb xbuat apa pun, study.....jauh sgt just kadang2 abeskan malam tu ngan wat esemen, tgk muvee ke, mlepak sorang2 tgk keindahan malam ciptaan ALLAH, mcm tu je la. Ni skang ni dah ade tenet, lyn tenet plak....tgk blog org, bkk frnster, facebook...ape je la yg aku rs nak tgk...aku tgk. Ni x tido lg ni, pas ni nak g USIM plak pas2 nnt ade je la keje yg dtg tu, g situ g sini...huhu. Sure lalok pny...haha. Tp rs2ny dah ok sket kot lps ni, klas pun dah xde sbb stdnt2 sume dah nak exam so, rilek sket la...bleh focus kat bisnes sket. klo x, mlm la nak wat kejenya...siang dah bekejar g Nilai. Tp ape2 pun, aku layan je. Sbb jg mlm ni st je yg best...ITS SO PEACEFUL....nak wat ape pun tenang je...fuhhh...best gile. x caye try la...('',)

You Might Also Like

0 ulasan