Saff PUmrah n Aku Blaja wat T-SHirt Katenya....

1:46 PGAzizi

ASsaLamuAlaikum Kawan2....

Diharapkan sihat2 selalu, ni aku gagah2kan diri masukkan entry baru d pg2 yang buta ni...huhu. Firstly sbb aku nak ucapkan Selamat Menunaikan Umrah for my BESTPren Saff_one n Nurul....saff, aku mintak maap sgt2 sbb xdapat g antar demo kat KLIA....niat mmg nak pegi sgt, siap dah plan mcm2 tp ms xmgizinkan....a'sifni ya Akh, insyaalah saantazirukum hiena a'udatikum fi KLIA.....



OK, sambung citer blik...siang td aku g blaja cetak t-shirt...dah lama dah wat tshirt sblum ni tp x pnah blaja lg nak wat sndiri, ni suma cadangan si Radzman la ni, Bos no1...dia la soh blaja sbb nnt senang. Aku pun, layan je la. Actually senang je nak cetak tshirt ni, cuma kita je xtau mcm mana dan ssh nak jumpa orang yang ssgup turunkan ilmu ni. Ni ade la sket gambar ms aku blaja tu. Bermodalkan RM200, kwn2 bleh blaja mcm mana nak setak tshirt....bleh la tmbhkan pndapatan...Hubungi Abg Azmi di talian 013-633 1765 or kpd kwn2 yang nak order tshirt tu jgn la segan2 bg tau ek....('',)






You Might Also Like

0 ulasan