featured

After Five Years

11:06 PTGAzizi Elias


Bismillahirrahmanirrahim...

Alhamdulillah...After five years, this is my first post...terlalu lama tinggalkan dunia blog ni dan terlalu banyak yang nak diperkatakan hingga rasanya tak mampu untuk berbuat begitu. Terus terang cakap tak tau nak mula macam mana :)

By the way, Semalam negara kita dikejutkan dengan berita pemergian Tuan Guru Haji Nik Abdul Aziz Nik Mat ....aku ketika itu bersama NOWSEEHEART di Kolej Matrikulasi Selangor. Ketika majlis sedang berlansung, salah seorang pelajar tampil membuat pengumuman tentang berita pemergian Allahyarham...seluruh dewan terkesima seketika. Tiada ungkapan yang boleh diungkapkan pada waktu itu. Then, aku terus on FB nak tau berita lebih lanjut dan pada ketika itu...boleh katakan semua status adalah berkaitan pemergian Allahyarham. Alhamdulillah, jasad Allahyarham telah selamat dikebumikan...tengok kat laman2 sosial, ribuan manusia hadir bagi memberikan penghormatan terakhir buat Allahyarham... Dikesempatan ini, aku doakan semoga Allahyarham Tuan Guru Haji Nik Abdul Aziz Nik Mat ditempatkan dikalangan para Mukmin Muttaqin..Ameen....


Ok, berbalik pada kisah aku tadi...actually aku hampir-hampir kehilangan hak ke atas blog ni...hahaha. Sebabnya akaun blog ni didaftarkan guna emel Yahoo. Then sekarang ni, suma dah bawah pemerintahan google so ape lagi...xdapat nak log masuk la...lama jugak la mencuba, sampai menyampah pon ada tapi last2 dapat jgk...tapi apa yang penting memang banyak step2nya...agak pening kalau nak citer satu persatu..hehe..anyway alhamdulillah...at last :)

So, bila dah dapat log masuk, ape lagi...tukar wajah la :) harap anda semua berpuas hati dengan wajah terbaru blog saya...sebarang aduan ketidakpuashatian anda boleh adukan di ruangan komen :)

OK lah...aku ni bukan orang yang jenis dok menulih ni...ckop la sampai sini dulu...nanti kita sambung laen no... Wassalam

You Might Also Like

0 ulasan