buku

BUKU

11:45 PGAzizi Elias




Bismillahirrahmanirrahim

Lately ni keinginan untuk membaca buku tetiba membuak-buak pulak....keinginan je, bacanya tak pon...hehe. Teros terang cakap, aku bukan jenis yang suka membaca, sebab tu la lemah dalam bidang penulisan ni. 

Aku suka beli buku tapi belom tentu aku baca. Salah satu buku yang aku ada dan sampai sekarang tak habis-habis baca adalah A DOCTOR IN THE HOUSE...siap ade dua version lagi kot :) tapi bacanya sekerat-sekerat....starting from 2012 till now, tak habis pon lagi...hahaha...

BUT, aku suka orang yang membaca. we can see the diffrentship between the people who like to read and the people who dont...contohnya, ME, MYSELF :P 

Insyaallah, tekad aku nak mula membaca sket-sket dan teringin nak wat review tentang apa yang aku baca :) masih belum terlambat untuk berbuat demikian dan aku syorkan buat kawan-kawan yang lain...BACALAH :) 

You Might Also Like

0 ulasan