azizielias cover song

BUNGA DHIA Cover Song

2:15 PGAzizi Elias



Bismillahirrahmanirrahim...

Kali ni nak share the first ever cover song oleh aku sendiri :) first time nih wat cover song and upload kat youtube... Tak kesah pon ade komen ke xde ke, baek or buruk yang penting aku puas hati... wat arrangement music sendiri, nyanyi sendiri, wat video sendiri...naseb lagu je bukan lagu sendiri...hehe :) 

Tengah bersemangat ni :) next cover song dah ada...Arrangement music dah siap...tinggal nak nyanyi je...tapi tu la....mmmmm...macam tak strong enough je nak nyanyi lagu tu tapi aku suke tapi mcm tak mampu tapi nak...hahahahaha :P anyway tunggu je lah...kalau ade tu ade la ye :) daaa ('',)

You Might Also Like

0 ulasan