cover song cover song contest

KATAKAN Cover Song Contest by NOWSEEHEART

9:45 PGAzizi Elias

Bismillahirrahmanirrahim




Assalamualaikum, pepagi ni nak share satu cover song contest by NOWSEEHEART. Bagi sesiapa yang berminat dan punyai bakat dalam bidang nyanyian ni boleh hantarkan penyertaan dengan hanya RECORD - UPLOAD (Youtube) - Share. 

Lagu yang perlu dinyanyikan hanyalah lagu "KATAKAN" sahaja. Lagu ni merupakan single pertama di dalam album terbaharu NOWSEEHEART berjudul KATAKAN. Boleh klik link kalau nak dengar lagu KATAKAN  https://youtu.be/fVFhai46Vmg

Syarat-syarat dia seperti di dalam gambar tu, ape yang penting mesti 18 tahun ke atas, sesiapa pon boleh joen contest ni...Datuk Siti nak joen pon boleh...hehe...then yang penting kena live...xbleh guna minus one or minus tu. so bila rekod tu kena men secara live sekiranya ada muzik iringan. JADI, buatlah sebaek, sesedap dan sekreatif yang mungkin. Mana tau RM1,000 bleh jadi milik anda :)

Penyertaan yang telah lengkap hendaklah diemelkan ke nowseeheartofficial@gmail.com (detail-detail ade kat dalam poster gambar tu jugak...Link You Tube  Video Penyertaan jangan lupa plak ye...tu yang paling penting sbb penilaian dibuat berdasarkan video itu...LAGI SATU, video tak santek pon xpe, asalkan mantap!!! ) 

Tarikh tutup penyertaan adalah pada 20 Jun 2015

Untuk maklumat lebih lanjut boleh lawati Official Fan Page kumpulan ini di https://www.facebook.com/NowseeheartOfficial


Boleh pakat-pakat share kalau nak :) Share Button ada kat bawah ni je...Terima Kasih

You Might Also Like

0 ulasan