contest featured

Contest Saya Nak Hadiah By Syahirah Valiant

1:41 PGAzizi Elias


Bismillahirrahmanirrahim

Assalamualaikum...Kali ni kita joen contest plak :) pestime jugak ni joen contest kat blog ni... zaman dulu-dulu masa aktif blog takde sume2 ni...dulu la...hehe...makin kreatif dan inovatif blogger2 sekarang ni...BAGUS!!! teruskan...

Contest ni by Syahirah Valiant ....org jemput kita joen...kena la support :) SO bagi sesiapa yang nak joen, mudah saja....KLIK gambar yang kat atas tu then just follow syarat-syarat yang diberi.... Saya sudah selesaikan semua...ANDA bile lagi :) 

p/s: Baru semalam bagitaw abam2 NOWSEEHEART, saya pon mcm teringin je nak wat contest jgk...Hadiahnya...hehe...ape lagi...Album terbaharu NOWSEEHEART la...Album "KATAKAN"....tunggu......

You Might Also Like

6 ulasan

  1. terima kasih sebab sudi join contest ira.. semak link penyertaan kat sini ye :)
    http://syahirahvaliant.blogspot.com/2015/05/senarai-peserta-contest-saya-nak-hadiah.html

    BalasPadam
    Balasan
    1. Sama-sama :) dah semak...ade ('',)

      Padam
  2. Balasan
    1. hehe...terima kasih :) rezeki....

      Padam