contest featured

Eh!!! Saya Menang la :D - CONTEST SAYA NAK HADIAH BY SYAHIRAH VALIANT

5:28 PGAzizi Elias

Bismillahirrahmanirrahim....

Petang semalam bukak blog kejap...tengok ada komen dari Sayidah Napisah "tahniah menang :D" Blur kejap...eh, dah tamat ke contestnya....bukak blog syahirahvaliant.....a'ah la....dah ade senarai pemenang dah pon...hehe...maklum la tersibuk plak 2 3 hari ni :P 

Pe lagi...terus tengok menang ape. Alhamdulillah....aku pemenang ke-7 :D Pestime joen plak ni...rezeki :) anyway aku ucapkan terima kasih kepada penganjur contest ni, syahirahvaliant dengan para sponsornya... agak teruja dan excited sebenarnya sbb aku ni bkn jenis yg luck2 menang2 ni...memang susah, jarang n payah la...hehe...ni bile tetiba menang...waaaaa!!! best oooo...menang dapat ape...tu blakang kira asal menang...hahaha. 

Nak tau senarai pemenang bleh klik PEMENANG CONTEST SAYA NAK HADIAH BY SYAHIRAH VALIANT

Ni Hadiah kemengan pertama aku...ngeh3 :P

PEMENANG KE-7 (22*)
1. Topup RM10 - Aishah (aishahjaya88@gmail.com)
2. Review Blog - Siti Aisya
3. Bloglist - Sayidah Napisa

*22 tu no penyertaan aku....

Terima kasih sekali lagi buat penganjur, syahirahvaliant & para sponsor yang terlibat... nanti kita try n support contest n giveaway yang laen plak :) daaa...

You Might Also Like

2 ulasan