contest featured

Pemenang Giveaway NOWSEEHEART - KATAKAN by AziziElias

9:35 PGAzizi Elias


Bismillahirrahmanirrahim

Assalamualaikum, selamat pagi...Alhamdulillah, berakhir sudah first giveaway Azizi. Berbanyak terima kasih kepada yang telah support & joen giveaway ni. Kepada yang berjaya Azizi ucapkan tahniah dan kepada yang tidak, jangan berkecil hati ye....Insyaallah, akan datang akan ade lagi giveaway mcm ni....tunggu tau :) mane tau...rezeki korang plak kan....

By the way, dah ade dah pemenangnya, kepada para pemenang yang bertuah ini azizi mohon untuk emelkan NAMA, ALAMAT dan NO.Tel korang kat emel azizielias85@gmail.com untuk proses pengePOSan plak :) jangan lewat2 n tangguh2...nak raya ni :) 

Pemenangnya adalah seperti berikut :-


1. #31 


2. #1 


3. #7


4. #12


5. #28


6. #21


7. #29 


8. #3


9. #25


10. #13



TAHNIAH!

Sekali lagi azizi ucapkan Tahniah kepada yang berjaya. Mohon emel detail ASAP taw :) sehingga ketemu lagi di segmen yang akan datang, daaaa....

You Might Also Like

21 ulasan

  1. x de rezeki..walaupun berhajat sgat menang cd..tahniah kepada yang menang

    BalasPadam
    Balasan
    1. jgn bersedih, insyaallah ade yang laen plak pasni :)

      Padam
  2. alhamdulillah, terima kasih ye

    BalasPadam
  3. Alhamdulillah ada rezeki kat sini...
    Tahniah utk para pemenang

    BalasPadam
  4. Alhamdulillah syukur . Terima kasih penganjur dan tahniah peserta lain :')

    BalasPadam
  5. Alhamdulillah rezeki di bulan Ramadhan.. Terima kasih.

    BalasPadam
  6. Alhamdulillah. terima kasih dan tahniah kepada semua pemenang

    BalasPadam
  7. tahniah yg menang n x menang, sbb join GA, hehe~ alhamdulillah... rezeki x lari

    BalasPadam
  8. ALHAMDULILLAH.tahniah untuk peserta lain juga. thanx ye azizi. semoga dimurahkan rezeki lagi :)

    BalasPadam
  9. Alhamdulillah..terima kasih ye. Tahniah semua :)

    BalasPadam
  10. tahniah pemenang2 bertuah..(:

    BalasPadam
  11. ditag http://theathra.blogspot.com/2015/06/raya-giveaway-by-rafydahouse.html

    BalasPadam
  12. wahhh... tahniah buat semua pemenang...

    BalasPadam