featured graphic design

KONGSI TERANG

1:43 PGAzizi Elias


SIANG tadi dapat siapkan satu logo untuk salah seorang sahabat aku aka sifu aku jgk, saudara Huzaimi Zaini. 

KONGSI TERANG, tu lah nama untuk logo ni. Dapat mesej dari dia dalam tengahari semalam, mintak buatkan logo untuk INSTAGRAM baru dia, tup tap tup tap mintak detail apa yang dia nak, konsep macam mana, idea macam mana then, dalam pukoi 2 pukoi 3 macam tu tadaaaaaa...ni lah hasilnya. 

KONGSI TERANG ni lebih kepada sesi perkongsian tentang pengalaman pahit, manis dan apa saja perkara yang bermanfaat yang dapat sama-sama kongsi dan ambil manfaat daripadanya. Bak kata KONSI TERANG, "Kongsi biar ada manfaat"

Boleh follow IG KONGSI TERANG di https://www.instagram.com/kongsiterang/

You Might Also Like

0 ulasan